Légvár bérlés mindenkinek!

TELEFON:
06 70 340 7836

Légvár bérlés mindenkinek!

TELEFON:
0670 340 7836

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi alapján válasszunk légvárat?

Elsődleges és legfontosabb szempontok a helyigény, beltéri rendezvények esetében nem csupán a szélesség, illetve hosszúság hanem a magasság is fontos szerepet játszik a választásnál. Légváraink paramétereit külön-külön megtalálja a fent található légvár adatlapokon.

További fontos szempont a gyerekek életkora, valamint testsúlya, mely maximum adatok szintén megvannak adva minden légvár esetében.

A harmadik tényező pedig a gyerekek létszáma. Nagyobb céges, vagy iskolai rendezvényekre a nagyobb légvárainkat érdemes kibérelni mint például a Minecraft mely dupla csúszdával rendelkezik, vagy a legújabb Óriás Csúszda játékunkat!

Mire van szükség az installáláshoz?

A területet illetően a már említett helyigényekre szükséges odafigyelni. A légvárak felállításához továbbá áramforrásra is szükségünk van a helyszínen. 

Mennyi időbe telik felállítani egy légvárat?

A légvárak installálási ideje a játék nagyságától is függ, de mérettől függően a érkezéstől számított 30 percen belül használatra készek a játékok.

Bárhová felállítható a légvár?

A gyerekek biztonsága érdekében légvárainkat beton felületre soha nem állítjuk fel. 

Meddig érvényes a napi bérlés?

A légvárak felállítási/kiszállítási ideje megbeszélés függő a rendezvény kezdési időpontjától függően. A légvárak sötétedésig használhatóak.

Lemondhatom-e a légvár bérlésemet?

Természetesen foglalását lemondhatja, és mi is fent tartjuk a jogot a lemondásra. Minden foglalásról a lefoglalt dátum előtti napon telefonon egyeztetünk ügyfeleinkkel.

Jár-e felügyelet a kibérelt légvárakhoz?

Mivel légváraink és játékaink csak szülői felügyelettel használhatóak, így azokhoz külön ellenőrzést mi nem biztosítunk. A megrendelő feladata a szabályzat elfogadása, a gyerekek felügyelete.

LÉGVÁR BÉRLÉS NYILATKOZAT MEGTEKINTÉSE/LETÖLTÉSE

Ami tilos:

– Cipővel belépni tilos

– Étel / Ital bevitele

– Kisállat bevitele

– Bármilyen tűzgyújtásra alkalmas eszköz bevitele

– Bármilyen szúró,vágó eszköz bevitele

– Bármilyen játék, vagy sérülést okozható tárgy bevitele

A gyerekek biztonsága érdekében köszönjük megértésüket!